VILL DU ATT
VI RINGER DIG?
KONTAKTA
OSS
VÅRA PRODUKTER
Secure Trade Safe
BOND FRÅN PRIVATBANK

En Bond (lånehandling) utgiven av en av våra Privatbank partners, som betalar ut 3% ränta per månad till ditt bankkonto under två år. Din investering är garanterad av en försäkringsgaranti som du får. Minsta investering är €10.000. Set-up kostnaden är €995.

Secure Trade Max
PRIVATBANKEN PLACERAR DINA PENGAR

Du får ett investeringsavtal från en av våra Privatbank partners. De kommer att placera dina pengar åt dig utan löpande kostnad och du får 50% av avkastningen – utbetald månadsvis till ditt bankkonto. Denna investeringsform kommer inte med en försäkringsgaranti så du kan få högre vinst men du löper risken av lägre avkastning. Minsta investering är €10.000. Set-up kostnaden är €195.

Secure Trade Pro
PRIVATE BANKING MED PERSONLIG SERVICE

Du väljer själv din risknivå tillsammans med specialisterna på Privatbanken och tillsammans med de designar du ditt egna två års investeringsprogram, med eller utan försäkringsgaranti. Minsta investering för detta alternativ är €50.000. Set-up kostnaden är €2.995.

Vi Respekterar Våra Kunder
SÄKERT
  • Säkra InvesteringsKonto Utomlands

  • Säkra Kundkonton Utomlands

  • Säkra Internationella Betalningar Genom Swift

FÖRTROENDE
  • En enkel anmälningsblankett

  • Internationella Banker och Försäkringsbolag

  • Direktkontakt mellan kund och kundsupport

TRANSPARENS
  • 24-timmar, 7 dagar i veckan

  • Administration inom Europa

  • Månadsmässig direkt rapportering till kund.

Säker Handel 24-7

Pengar och betalmedel har funnits i mer än 3000 år. Runt år 1100 för Kristus började kineserna använda små kopior av verktyg som betalmedel för verkliga verktyg. De små kopiorna var gjutna i brons och underlättade det för handelsmän att bära betalmedel med sig. Runt år 600 före Kristus präglade Kung Alyattes (kung över riket Lydia) de första kända mynten. De var gjorda av Electrum, en blandning av guld och silver som finns naturligt. De var präglade med bilder som representerade deras värde. På den tiden på huvudstaden Sardis gator kunde därför en leverkruka kosta två ugglor och en orm. Sedan den tiden har det varit klart att myntet själv representerade ett värde. Läs mer...

Ring oss tillbaka!

 

Copyright © 2016

SecureTrade 24-7 Ltd,

All Rights Reserved.

Designed by Logicsofts